Dr. Feridun Kunak Show - 10 Ekim 2018

Bitki dünyasının nimetlerinden faydalanmak için yararlı bilgileri izleyicisine aktaran Dr. Feridun Kunak Show yine dopdolu bir içerikle evlere konuk oluyor.

Programda “Kabızlık nedir? Kabızlık neden olur? Kabızlığın nedenleri nelerdir? Kabızlığı önlemenin yolları nelerdir? Kabızlık çekenler neler tüketmeliler? Kabızlığa ne iyi gelir? Hemoroid nedir? Hemoroid neden olur? Hemoroidi önlemenin yolları nelerdir? Sindirimi kolaylaştıran doğal kürler nelerdir?” soruları yanıtlandı.

Programda bu bölüm bağırsakların sağlığı ile ilgili bilinmesi gerekenler anlatıldı.

Dr. Feridun Kunak, herkesin bağırsaklarında probiyotik denilen faydalı mikroplar olduğunu, probiyotik az ise o kişinin bağırsağında sıkıntı olabileceğini belirtti. Hemoroidin hem iç hem de dış hemoroid olarak ikiye ayrıldığını, dış hemoroidin ağrı yapıp kanama meydana getirebileceğini söyleyen Kunak, hemoroidi olanların üzüm çekirdeği tozu, balık gibi besinleri tüketmelerini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde incir, kebabiye ve tuz olan probiyotik sistemini düzelten kabızlığa iyi gelen doğal sirke yapımını aktardı. Kunak, sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzüp sabah ve akşam bir fincan içilebileceğini belirtti.

Kunak, içerisinde vazelin, nane yağı, at kestanesi tozu ve aynısafa yağı olan ağrısız hemoroid tedavisi için mucizevi bir krem tarifini izleyicilerle paylaştı. Kunak, karışımın hemoroidli bölgeye uygulanmasını tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde ısırgan, at kestanesi yağı, aynısafa yağı ve nane yağı olan hemoroid için lapa tarifini de verdi. Kunak, karışımın hemoroidli bölgede kullanılmasını önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet