Necmettin Nursaçan'la Sohbetler - 6 Ekim 2018

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de; İslamiyet’e dair merak edilenler, Müslümanlar için önemli olan değerler ve müminlerin günlük hayatta dikkat etmesi gereken hususlar Kur’an-ı Kerim rehberliğinde ele alındı.

Necmettin Nursaçan, “Seferi ne zaman olunur? Seferi olunduğu zaman namaz nasıl kılınır? Cennete ya da cehenneme ne zaman gidilir? Ölen kişi adına kurban kesilir mi? Deodorant ibadete engel midir?” sorularını canlı yayında yanıtladı.

Nursaçan, izleyicilerden gelen sorulara Kur’an-ı Kerim ışığında yanıt verdi. “Ölen kişi adına kurban kesilir mi?” sorusuna ise Nursaçan, ölen kişi adına kurban kesme gibi bir mecburiyet olmadığını, ölen kişi ölmeden önce vasiyet etmiş ise o zaman kesilebileceğini söyledi.

Başka bir izleyiciden gelen “Deodorant ibadete engel midir?” sorusuna ise Nursaçan, bunun kolonya gibi olduğunu, güzel koku, temizlik amacıyla kullanılmasında sakınca olmadığını açıkladı.

‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle her Cumartesi 09:50’de Kanal 7’de…

 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet