Dr. Feridun Kunak Show - 3 Ekim 2018

Alternatif tedavi yöntemlerini modern tıpla harmanlayan Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor.

Programda “Horlama neden olur? Horlamadan kurtulmanın yolları nelerdir? Uyku apnesi nedir? Uykusuzluğa ne iyi gelir? Turşu nasıl kurulur? Turşunun iyi olması için neler gerekir?” soruları cevaplandı.

Programda Kunak, uykusuzluğa iyi gelen doğal yöntemleri canlı yayında izleyicilerle paylaştı. Feridun Kunak, rahat bir uyku için uykusuzluğa iyi gelen lavantalı yastık yapımını ekrana getirdi. İçerisine lavanta, pirinç ve tuz konulan yastığın boyun ağrılarına da birebir olduğunu söyleyen Kunak, ayrıca yatış şeklinin önemi ve yatış bozuklukları hakkında izleyicileri bilgilendirdi.

Kunak, içerisinde zeytinyağı ve lavanta olan rahat bir uyku için doğal yağ yapımını aktardı. Kunak, karışımı günde bir saat güneşte bekletip on beş gün sonra süzüp burun kenarlarına sürülmesini ve yenmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, lahana turşusunun hem probiyotik açısından, hem de uyku apnesini, horlamayı gidermede faydalı olduğunu belirtti.

Programa konuk olan turşu ustası Ahmet Özayan iyi bir turşu kurmanın püf noktalarını izleyiciyle paylaştı.

Ahmet Özayan turşu yapılacak kavanozun cam olması gerektiğini, içerisine önce lahanaları koyup aralara nohut serpiştirilmesini, ardından limon tuzu, tuz ve su koyup on beş gün bekletip rengi değişmeye başladığında turşunun hazır hale geleceğini belirtti. Özayan aynı zamanda içerisinde lahana, salatalık, acur, kelek ve domates olan karışık turşu yapımını da ekrana getirdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet