Dr. Feridun Kunak Show - 27 Eylül 2018

Alternatif tıbbı bilimle harmanlayan Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor.

Programda “Kanserden korunmak için ne yapmak gerekir? Kanserden nasıl korunulur? Hangi gıdalar kansere yol açar? Kanser tedavisine nasıl başlanmalı? Kansere ne iyi gelir? Bağışıklık sistemi kuvvetlendirici yiyecekler nelerdir? Zerdeçalın kansere etkileri nelerdir? Temizlik maddeleri kansere yol açar mı?” soruları cevaplandı.

Programa bu bölüm kanserle başa çıkmanın yollarını anlatmak üzere Dr. Yavuz Dizdar konuk oldu.

Yavuz Dizdar, kanserden korunmak için altın önerilerde bulundu. Soğan ve sarımsağın sofralardan mutlaka eksik edilmemesini, açık sütün tercih edilmesini, açık süt yoksa pastörize süt alınmasını, kutu sütün besleyiciliği olmadığını, sütün vücudun eksikliğini tamamladığını, doğal sütlerden mutlaka evde yoğurt yapılmasını tavsiye etti.

Dizdar, doğal yumurtanın anlaşılabilmesi için bazı püf noktaları açıkladı. Koyu sarı yumurtanın genelde ağustos ayında görüldüğünü söyleyen Dizdar, kış mevsiminde yumurtanın renginin koyu sarı olmayacağını, eğer olursa bunun doğallıktan uzak olduğunu belirtti.

Yavuz Dizdar, enerji içeceklerinin vücuda verdiği zararları aktardı. Dizdar, bu içeceklerin içerisinde birtakım maddeler bulunduğunu, bu maddelerin bir kısmının bilinmediğini, uyarıcı etkiye sahip olduğunu, sürekli enerji tüketimine neden olduğunu, gazsız bir içecek olduğu için tercih edildiğini fakat dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Ayrıca Dizdar, kanserden korunmak için temizlikte Arap sabunundan fazla ileri geçilmemesini, sirkeden daha iyi temizleyen bir şey olmadığını açıkladı.

Programda Feridun Kunak ise, içerisinde yaban mersini, kuşburnu, kivi, sirke ve tuz olan kanserden koruyan çok özel sirke tarifini izleyicilerle paylaştı. Kunak, sirkeyi serin yerde beklettikten sonra süzüp içilmesini tavsiye etti.

Ayrıca Kunak, zerdeçalın kansere karşı koruyucu özelliğini anlattı. İçerisinde zeytinyağı ve zerdeçal olan kanserden koruyucu kür tarifini veren Kunak, karışımın hafif ısıtıldıktan sonra yoğurtla karıştırılıp yenmesini önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet