Dr. Feridun Kunak Show - 19 Eylül 2018

Modern tıp ile alternatif tedavi yöntemlerini birlikte kullanan Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor.

Programda “Hacamat nedir? Hacamat nasıl yapılır? Hacamat tedavisi nasıl yapılır? Hacamat hangi hastalıklara iyi gelir? Hacamat ne sıklıkta yapılmalıdır? Hacamatı kimler yapabilir? Kupa tedavisi nedir? Kupa tedavisi nasıl yapılır? Hacamat nazara ve büyüye iyi gelir mi? Hz. Muhammed hacamatı nasıl yaptırırdı? Hacamat ile sülük arasındaki fark nedir? Sülük tedavisi nasıl yapılır? Sülük tedavisinde yaş önemli midir?” soruları cevaplandı.

Feridun Kunak, hacamat ile ilgili önemli bilgiler verdi. Kunak, hacamatı mutlaka doktorların yapması gerektiğini, tıbbi bir işlem olduğunu, zehirli kanın temizlendiğini söyledi.

Programa bu bölüm hacamat ve sülük tedavisini anlatmak üzere Dr. Turanşah Tümer konuk oldu.

Turanşah Tümer, kupa tedavisinin akupunktur noktalarına uygulandığını, herkesin kupa yapamayacağını, kupa yapacak kişinin akupunkturu da bilmesi gerektiğini açıkladı.

Tümer, canlı yayında hacamat, kupa ve sülük tedavisini uygulamalı olarak gösterdi. Genelde vücutta kanın hastalıkların belirtisini gösterdiğini söyleyen Tümer, bu tür tedavilerin olumlu sonuç verdiğini belirtti.

Hacamatın bel ağrılarında, fıtık başlangıçlarında çok etkili olduğunu, belli noktalardan hacamatın yapıldığını söyleyen Tümer, hacamatın kanı tazelediğini, sülüğün ise doğal ilaç deposu, iltihap kurutucu, mikrop öldürücü, kas gevşetici, ağrı kesici olduğunu ve her yaş grubuna uygulanabileceğini aktardı.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet