Dünyayı Geziyorum - Boston | 16 Eylül 2018

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Amerika Birleşik Devletleri’nin sanata düşkünlüğüyle bilinen şehri Boston’dan evlere konuk olacak. 

Dünyanın farklı köşelerinden farklı yaşam tarzlarını ekrana getiren Dünyayı Geziyorum bu hafta Atlantik Okyanusu’nun kıyısında yer alan Boston’dan izleyici karşısına çıkacak. Özlem Tunca Boston’da ilk olarak şehir merkezini keşfe çıktı. Işıl ışıl caddeleri gezen Özlem Tunca Boston’da yaşayan halkın gündelik yaşamlarından kesitler aktaracak. Şehrin olmazsa olmazlarını görmek isteyen Dünyayı Geziyorum ekibi soluğu Boston’un geniş meydanlarında aldı. Meydanda sergilenen gösterilerle eğlenen Özlem Tunca Yakupcan ile birlikte alışveriş mekanlarını gezdi. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra karada başlayan ardından ise Charles Nehri’nde devam eden oldukça ilginç bir tura katıldı. Hem karada hem de suda ilerleyebilen bir araca binen Tunca, Boston sokaklarını bu ilginç araçla dolaştı. Amerika Birleşik Devletleri’nin en eski halka açık botanik parkını merak eden Dünyayı Geziyorum ekibi rotasını binlerce çeşit çiçeğin yer aldığı parka çevirdi. Özlem Tunca çiçeklerin yanı sıra doğal yaşamın da sürdüğü parktan ilginç görüntüler derledi. 

Dünyayı Geziyorum ekibinin son durağı ise Boston’un bilim müzesi oldu. Her bir köşesinde dikkat çekici birçok öge içeren müzede gördükleriyle şok olan Yakupcan heyecan dolu anlar yaşadı. 

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet