Dünyayı Geziyorum - Şikago - 24 Haziran 2018

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Dünyayı Geziyorum’un bu bölümdeki durağı Amerika’nın nüfus bakımından en büyük üçüncü şehri olan Chicago oldu.

Dünyanın farklı köşelerinden farklı yaşam tarzlarını ekrana getiren Dünyayı Geziyorum bu hafta zenginliği, ihtişamı ve canlı caddeleriyle birçok kişinin hayallerini süsleyen Chicago’dan izleyici karşısına çıktı. Özlem Tunca Chicago’da ilk olarak şehir merkezini gezdi. Devasa gökdelen manzarasını görünce hayran kalan Tunca, burada Chicago’nun asırlar öncesine dayanan tarihini anlattı. Şehre bir de yukarıdan bakmak isteyen Dünyayı Geziyorum ekibi soluğu Willis Kulesi’nde aldı. Cam balkonuyla şehri yukarıdan izleme imkanı veren kuleye çıkan Özlem Tunca balkondan aşağı bakınca çok irkilerek etrafındakileri gülme krizine soktu.

Bunca heyecanın ardından ferahlamak isteyen Özlem Tunca rotasını Michigan Gölü’ne çevirdi. Tunca, sahip olduğu zenginlikleriyle diğer göller arasından sıyrılan bu büyük gölden benzersiz görüntüler derledi.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet