İftar SaatiNecmettin Nursaçan'la - 10 Haziran 2018

Mübarek Ramazan ayının coşkusu bu yıl da Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor. Muhsin Bay’ın sunumu Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle ekrana gelecek olan İftar Saati, iftarın tatlı telaşına eşlik edecek.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının heyecanı Kanal 7 ekranlarından izleyiciye aktarılacak. Özlenen Ramazan sohbetlerinin, İslamiyet’i hakkıyla yaşamak için anahtar niteliği taşıyan dini bilgilerin ve kalpleri ferahlatacak duaların yer alacağı İftar Saati Ramazan boyunca her gün evlere konuk olacak. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, Kanal 7 ekranlarının başarılı ismi Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelecek olan İftar Saati her gün farklı konularla izleyicisini bilgilendirecek. Nursaçan, Ramazan ayının faziletlerini, bu mübarek ayda dikkat edilmesi gereken davranışları ve oruç tutmanın insanlara kazandırdıklarını canlı yayında anlatacak.

İftar vakti yaklaşırken yaşanan tatlı telaşla süslenecek olan İftar Saati, Ramazan ayının manevi atmosferini Kanal 7 ekranlarında izleyicisine hissettirecek. Ramazan’a özel hoş sohbetler, İslam’ı yaşatan dini bilgiler ve duaların yanı sıra izleyicilerden gelen sorulara açıklayıcı cevaplar da İftar Saati’nde yer alacak.

Ramazan ayının huzurunun stüdyodan ekrana taşınacağı İftar Saati her gün 19:00’da canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet