Dünyayı Geziyorum - Mekke | 20 Mayıs 2018

Gezi programlarına yeni bir soluk getiren Özlem Tunca ve küçük gezgin oğlu Yakupcan’ın da eşlik ettiği Dünyayı Geziyorum bu hafta iki ülkeyi birden evlerinize getiriyor. Dünyanın dört bir yanını gezip farklı kültürleri ekrana taşıyor.

Adım adım dünyayı keşfe çıkaran ‘Özlem Tunca’ yeni seyahat rotaları ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Bilinmeyen kültürleri, gelenekleri ve yaşamları ekrana getiren Özlem Tunca, minik oğlu Yakupcan’la çocuklu ailelerin kafalarında oluşan soru işaretlerini gideriyor. Eşsiz doğa manzaraları, tarih kokan sokaklar, önemli mimari yapıtlar, dünya mutfağından ilginç lezzetler ve farklı inanışlara ait ritüller Dünyayı Geziyorum’da yer alıyor.

Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum, seyahat meraklılarını farklı coğrafyaları gezmeye davet ederken, konaklama ve seyahat konusundaki deneyimlerini izleyicilerle paylaşıyor. Her bölümü ayrı bir eğlence ve heyecan yüklü olan ‘Dünyayı Geziyorum’  herkesin merak ettiği ülkelerin sokaklarını gezgin ruhlu oğlu Yakupcan’la arşınlayıp dünyanın keşfedilmeyi bekleyen cennet köşelerini de ekrana taşıyor.

Oturdukları yerden dünyayı gezmek isteyenlerin programı ‘Dünyayı Geziyorum’ yeni bölümleri ile her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet