Dr. Feridun Kunak Show - 7 Mayıs 2018

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show, farklı tedavi yöntemleriyle izleyicilerin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda bu bölüm, ayak sağlığı hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Ayak sağlığını korumanın yolları nelerdir? Ayak mantarı neden olur? Ayak mantarı belirtileri nelerdir? Refleksoloji masajı nedir? Ayak yanması neden olur? Topuk dikeni nedir? Topuk dikeni belirtileri nelerdir? Topuk dikeni için neler yapılması gerekir?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, şekerin, kolesterolün, sinir sıkışıklığının ve fazla kiloların ayak yanmasına neden olduğunu aktardı.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı ve aynısefa olan mantara, kaşıntıya iyi gelen kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı yirmi gün serin bir yerde beklettikten sonra süzüp kullanılmasını tavsiye etti.

Programda ayrıca, Malatya gezisinde sevenleriyle buluşan Dr. Feridun Kunak’ın eğlenceli görüntüleri yayınlandı.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet