Necmettin Nursaçan'la Sohbetler - 5 Mayıs 2018

Dünyada ve ebedi hayatta huzurlu bir yaşam sürmek için yapılması gerekenlerin konuşulduğu, İslamiyet’i hakkıyla yaşamanın öğütlendiği ‘’Nursaçan’la Sohbetler’’ Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, Ayşe Güler Alaca’nın sunumuyla ekrana gelen Necmettin Nursaçan’la Sohbetler izleyicilere İslam ahlakı konusunda bilgi vermeye devam ediyor. Kur’an-ı Kerim’e göre bir müminin hayatı, kutsal değerlere saygı ve İslam’ın gerçek öğretileri üzerine konuşuluyor.

İzleyiciler soruyor, Necmettin Nursaçan canlı yayında cevaplıyor, Cumartesi sabahları Nursaçan’la Sohbetler ile taçlanıyor. İslam’ı daha doğru yaşamak için akıllara takılan soruların yanıtlandığı Necmettin Nursaçan’la Sohbetler’de, peygamberlerin hayatlarından örneklere, İslam önderi Hz. Muhammed’den hadislere ve İslam tarihinden merak edilen konulara yer veriliyor.

‘Necmettin Nursaçan’la Sohbetler’ Ayşe Güler Alaca’nın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle   Cumartesi 10:00’da Kanal 7’de…

Necmettin Nursaçan’la Sohbetler programının tüm bölümlerini izle7.com’da izleyebilirsiniz.
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet