Dr. Feridun Kunak Show - 2 Mayıs 2018

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, parmaklarda şekil bozukluğu hakkında bilinmesi gerekenleri anlatıldı.

Dr. Feridun Kunak programda, “Tetik parmak nedir? Tetik parmak neden olur? Tetik parmak tedavisi nasıl olmalıdır? Parmak bozuklukları neden olur? Parmaklarda şekil bozukluklarının önüne nasıl geçilir? Parmak bozukluklarını doğal yollarla tedavi etmek mümkün müdür? Tenisçi dirseği nedir? Tenisçi dirseği nasıl olur? Tenisçi dirseğinin başlıca belirtileri nelerdir? Tenisçi dirseğinin doğal yollarla tedavisi mümkün müdür?” sorularını yanıtladı.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde sarımsak, limon suyu, yumurta kabuğu ve hibiskus olan eklem güçlendiren karışım tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı süzdükten sonra kemik erimesi olanların yemek aralarında bir çorba kaşığı içmelerini, kemik erimesi olmayanların ise günde bir çorba kaşığı içmelerini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde süt, yoğurt mayası ve karadut olan doğal meyveli yoğurt tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, sütü ısıttıktan sonra içerisine yoğurt mayası ve karadut koyup fırının içerisinde dört saat beklettikten sonra hazır hale geleceğini belirtti.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet