Dr. Feridun Kunak Show - 30 Nisan 2018

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show, farklı tedavi yöntemleriyle izleyicilerin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda bu bölüm, boyun ağrıları hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Boyun ağrılarının sebepleri nelerdir? Her boyun ağrısı boyun fıtığı belirtisi olabilir mi? Boyun düzleşmesi nedir? Boyun düzleşmesi için neler yapılması gerekir? Ameliyatsız boyun fıtığından kurtulmanın yolları nelerdir? Fibromiyalji nedir? Fibromiyalji olamamak için nelere dikkat edilmelidir?” soruları cevaplandı.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı, limon ve okaliptus yaprağı olan kolesterole, şekere, kalp damar tıkanıklığına ve eklem ağrılarına iyi gelen doğal yağ tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımın her gün bir saat kadar güneşte bekletilmesini, on beş gün sonra süzülmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde havlucan tozu, zencefil tozu, karabiber, kafur ve bal olan boyun ağrılarına iyi gelen doğal yakı tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı ısıttıktan sonra bir bezin üzerine sürüp ağrıyan yere yapıştırılmasını önerdi.

Programda ayrıca, boyun ağrılarına iyi gelen pratik egzersizler canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Serap Kunak ise içerisinde domates, kil ve maden suyu olan sivilcelere iyi gelen ve gözenekleri küçülten doğal domates maskesi tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı yüze sürüp beklettikten sonra yıkanmasını önerdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet