Dr. Feridun Kunak Show - 26 Nisan 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, fazla kilolardan kurtulma yolları konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Bölgesel zayıflama mümkün müdür? Doğal zayıflama yöntemleri nelerdir? Sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermek mümkün müdür?  Suyun tek başına zayıflamada etkisi var mıdır?” soruları yanıtlandı.

Kendisine özgü tedavi yöntemleriyle sağlıklı bilgileri izleyiciye aktaran Dr. Feridun Kunak, içerisinde kekik, yeşilçay, kiraz sapı, mısır püskülü ve biberiye olan zayıflama çayı tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı on beş dakika kaynatıp on beş dakika demledikten sonra içerisine limon sıkıp gün boyu içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde yoğurt, limon suyu ve pulbiber olan zayıflatan karışım tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımın yatmadan önce yenmesini önerdi. Ayrıca Kunak, içerisinde çörekotu, zerdeçal, mahlep, tarçın ve yoğurt olan doğal zayıflama kürü tarifini de verdi. Kunak, karışımın yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı yenmesini ve üzerine de bir bardak maden suyu içilmesini söyledi.

Programda ayrıca, istenmeyen kilolardan kurtulmak için evde yapılabilecek kolay egzersizler canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet