Dr. Feridun Kunak Show - 25 Nisan 2018

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, Feridun Kunak diyabet hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade ise ergenlik problemleri ve evlilik hakkında bilgi verdi.

Dr. Feridun Kunak Show’a konuk olan Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade, “Söz dinlemeyen çocuklar için yapılması gerekenler nelerdir? Ergenlik problemleri nasıl çözülür? Gelecek kaygıları ruh sağlığını etkiler mi?” sorularını cevapladı.

Dr. Feridun Kunak programda, “Diyabet nedir? Diyabet tedavisinde nelere dikkat edilmelidir? Şeker hastalığı belirtileri nelerdir? Diyabet hastalarının ne tür yiyecek ve içeceklerden uzak durması gerekir? Açlık kan şekeri kaç olmalı?” sorularını yanıtladı.

Dr. Feridun Kunak, şekerin yüksekliğinin bütün dengeleri bozduğunu, beyin, böbrek, göz ve ayak damarlarını tıkadığını belirtti. Kunak, açlık şekerinin normalde yüz yirmi civarında olması gerektiğini söyleyerek izleyiciyi bilgilendirdi.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde mahlep, çörekotu, tarçın ve yoğurt olan şekere iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, şekeri yüksek olanların sabah, öğlen, akşam ve gece bir tatlı kaşığı kullanmalarını, şekeri az yüksek olanların ise bir çay kaşığı yemelerini tavsiye etti.

Feridun Kunak, şekeri düşüren zeytin yaprağı çayı tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra içerisine limon sıkıp içilmesini önerdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet