Dr. Feridun Kunak Show - 24 Nisan 2018

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show, farklı tedavi yöntemleriyle izleyicilerin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda bu bölüm, uykusuzluk problemi hakkında konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, “Uykusuzluk sebepleri nelerdir? Sağlıklı uyku nasıl olmalı? Sağlıklı ve dinlendirici bir uyku için neler yapılması gerekir? Yataktan kalkarken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Horlama nedir? Horlamadan kurtulma yolları nelerdir? Sağlıklı bir uyku için yastık seçimi ne kadar önemlidir? Mayt nedir? Maytlar nasıl oluşur?” soruları yanıtlandı.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbı harmanlayan Dr. Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı ve lavanta olan nefes açıcı doğal yağ tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı on beş gün sonra süzüp kullanılmasını tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde adaçayı, kantaron yağı, karbonat ve tuz olan nefes açıcı kür tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımın yatmadan önce buruna damlatılmasını önerdi.

Programda ayrıca, yataktaki maytlardan kurtulmanın doğal yolları canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet