Dr. Feridun Kunak Show - 23 Nisan 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm bel fıtığı hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Bel fıtığı nedir? Bel fıtığı belirtileri nelerdir? Bel ağrılarıyla nasıl başa çıkılır? Her bel ağrısı bel fıtığı habercisi midir? Bel ağrılarının nedenleri nelerdir?” soruları cevaplandı.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde elma, susam yağı, nane yağı ve kantaronlu ozon yağı olan bel için lapa tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımın belde ağrıyan yere yapıştırılmasını tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde vazelin, kantaronlu ozon yağı, biberiye yağı ve çörekotu yağı olan bel için krem tarifini izleyiciye aktardı. Ayrıca Kunak, bel için yakı tarifini de verdi. Kunak, bezin üzerine havlucan tozu, zencefil tozu, kafur, karabiber ve bal koyup belde ağrıyan yere yapıştırılmasını önerdi.

Programda ayrıca, bel ağrılarından kurtulmak için evde yapılabilecek kolay egzersizler canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet