Dr. Feridun Kunak Show - 18 Nisan 2018

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, Feridun Kunak kadın hastalıkları hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade ise ergenlik problemleri ve evlilik hakkında bilgi verdi.

Dr. Feridun Kunak Show’a konuk olan Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade, “Söz dinlemeyen çocuklar için yapılması gerekenler nelerdir? Ergenlik problemleri nasıl çözülür? Gelecek kaygıları ruh sağlığını etkiler mi?” sorularını cevapladı.

Özgül Piyade, bazı kişilerin mutluluğu evlilikte aradıklarını, bazı kişilerin ise evli olduğunda beklediğini bulamadığı zaman mutsuz olduklarını belirtti.

Dr. Feridun Kunak programda, “Menopoz nedir? Menopoz döneminde kadınlar hangi vitaminlere ihtiyaç duyar? Miyom nedir? Miyom belirtileri nelerdir? Adet sancıları neden olur? Yumurtalık kisti neden olur? Yumurtalık kistlerinden kurtulmanın yolları nelerdir? Rahim kanseri belirtileri nelerdir? Rahim ağzı kanseri nedir ve nedenleri nelerdir?” sorularını yanıtladı.

Dr. Feridun Kunak, rahim ağzı kanserinin bir virüsten olduğunun tespit edildiğini, rahim ağzı kanserinde erken teşhis olursa kurtulma şansının çok yüksek olduğunu söyleyerek izleyiciyi bilgilendirdi.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde çilek, karadut, maydanoz, zerdeçal ve maden suyu olan kanserden koruyan kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı süzüp içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde yeşilçay, limon kabuğu ve zencefil olan kanser önleyici doğal çay tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı on dakika kaynatıp on dakika demledikten sonra içilmesini önerdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet