Dr. Feridun Kunak Show - 17 Nisan 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, adet düzensizliği hakkında konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, “Adet sancıları neden olur? Adet ağrılarından kurtulmanın yolları nelerdir? Adet düzensizliklerinin sebepleri nelerdir? Adet düzensizlikleri hangi hastalıkların habercisidir? Kemik erimesi nedir? Kemik erimesi belirtileri nelerdir? Kemik erimesinin kadınlarda daha sık görülmesinin nedeni nedir? Kemik erimesini önlemek için neler yapılması gerekir?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, fazla kilo varsa, iç organlar ve yumurtalar yağlanmışsa bunun erken menopoza sebep olabileceğini söyleyerek izleyiciyi bilgilendirdi.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbı harmanlayan Dr. Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı, hayıt tohumu ve keten tohumu olan adet düzensizliğine iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı yirmi gün sonra süzüp günde üç kere içilmesini önerdi. Ayrıca Kunak, göğsünde kist olanların karışımın içerisine keten tohumu koymamalarını tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde sarımsak, limon suyu, zeytin yaprağı ve yumurta kabuğu olan kolesterolü düşüren, kemik erimesine iyi gelen karışım tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı bir hafta sonra süzüp günde üç kere bir çorba kaşığı içilmesini söyledi. Ayrıca Kunak, içerisinde civan perçemi, adaçayı, biberiye ve çörekotu olan kemikleri güçlendiren çay tarifini de verdi.

Programda ayrıca, adet dönemini ağrısız geçirebilmek için kolay yapılabilecek egzersizler canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet