Dr. Feridun Kunak Show - 16 Nisan 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm skolyoz ve kifoz hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Skolyoz ve kifoz nedir? Skolyoz ve kifoz arasındaki farklar nelerdir? Skolyoz ve kifozu önlemek mümkün müdür? Skolyozun erken fark edilmesi omurga sağlığı açısından ne kadar önemlidir? Skolyozun en önemli belirtileri nelerdir? Kifoz neden olur? Kifozu önlemek için neler yapılmalıdır? Omurga eğriliği nedir? Omurga eğriliği nasıl fark edilir?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, skolyozun bel kemiğindeki eğrilik olduğunu kifozun ise kamburluk olduğunu söyledi. Kunak, özellikle çocuklarda dikkat edilmesi gerektiğini, eğer skolyoz veya kifoz varsa çaresinin bol egzersiz yapmak olduğunu belirtti.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde süt, kefir ve bal olan katkısız kefir tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, sıcak sütün içerisine kefir ve bal koyup fırının içerisine konulmasını tavsiye etti.

Programda ayrıca, skolyoz için evde kolayca uygulanabilecek egzersizler canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet