Dünyayı Geziyorum - Cape Town/2 - 15 Nisan 2018

Dünyada gezilmeye ve görülmeye değer ne varsa Dünyayı Geziyorum’da ekrana geliyor. Özlem Tunca bu bölüm Afrika’nın en güneyinde yer alan Cape Town’daki serüvenine kaldığı yerden devam etti.

Dünyanın farklı köşelerinden farklı yaşam tarzlarını ekrana getiren Dünyayı Geziyorum bu bölüm Güney Afrika’nın son yıllarda turizmde adını sıkça duyuran bölgesi Cape Town’u adım adım gezdi. Özlem Tunca ilk olarak dünyanın en yaşlı dağı unvanına sahip Masa Dağı’na gitti. Benzersiz manzarasıyla görenleri etkisi altına alan bu görkemli dağdan renkli görüntüler Dünyayı Geziyorum ile ekrana geldi. Rotasını Cape Town’un bembeyaz kumsallarına çeviren Özlem Tunca burada keyifli görüntülere imza attı. Okyanusun serin sularında keyifli bir keşfe çıkan Dünyayı Geziyorum ekibi nüfusu oldukça fazla olan fok balıklarının eğlenceli danslarını izleyiciye ulaştırdı. Cape Town’un yerel halkının yaşamlarını görmek isteyen Özlem Tunca köyleri dolaşarak bölgede yaşayan insanların hayatlarına göz attı.

Özlem Tunca son olarak Afrika dendiğinde akla ilk gelenlerden safariye çıkarak Afrika’nın beş büyük hayvanını doğal yaşamlarında ziyaret etti. Gergedan, zebra, fil, aslan ve zürafaları gören Yakupcan’ın heyecanı adeta ekrandan taştı.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet