Dr. Feridun Kunak Show - 10 Nisan 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, kalp sağlığı hakkında konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, “Kalbin görevleri nelerdir? Kalp ve damar tıkanıklığı belirtileri nelerdir? Kalp damar tıkanıklıkları neden olur? Kalp sağlığını korumak için önemli olan kalp dostu besinler nelerdir? Kalp spazmı ve kalp krizi arasında nasıl farklılıklar vardır? Hayati bir öneme sahip olan kalp masajı nasıl yapılmalıdır?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, stresin kalbe zarar verdiğini, kalp bölgesinde stres nedeniyle ağrı olabileceğini, ayrıca aşırı sevinçte de kalpte sıkıntı olabileceğini söyleyerek izleyiciyi bilgilendirdi.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbı harmanlayan Dr. Feridun Kunak, içerisinde karabaş otu olan kalp çarpıntısına iyi gelen doğal çay tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımın günde üç bardak içilebileceğini, hiçbir yan etkisi olmadığını belirtti.

Feridun Kunak, içerisinde limon, sarımsak, zeytin yaprağı ve alıç yaprağı olan kalp damarlarını açan kür tarifini de verdi. Kunak, karışımı serin bir yerde yirmi gün beklettikten sonra süzüp her gün sabah ve akşam bir çorba kaşığı içilmesini tavsiye etti. Ayrıca Kunak, kan sulandırıcı kullananların doktora danışmalarını önerdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet