Dr. Feridun Kunak Show - 9 Nisan 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm ayak sağlığı hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Ayak sağlığını korumanın yolları nelerdir? Ayakkabı tercih ederken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Düz tabanlık ve yürüme sorunlarından kurtulmak için neler yapılmalıdır? Refleksoloji masajı nedir ve nasıl yapılır? Taban çökmesi nedir? Taban çökmesini önlemek için neler yapılmalıdır? Topuk dikeni nedir?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, ayak kemiğinin ucunda sivrileşme olması ve bastıkça ağrı olmasının topuk dikeni olduğunu, bunun genelde çok fazla yürüyenlerde ve hareket edenlerde görüldüğünü belirtti.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde kara üzüm, petekli bal, pul biber kantaronlu ozon yağı ve kafur olan topuk dikenine iyi gelen doğal karışım tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımın topuk bölgesine yapıştırılmasını ve on iki saat boyunca bekletilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde vazelin, badem yağı, buğday yağı, ozon yağı, ve gliserin olan ayak kremi tarifini izleyiciye aktardı. Ayrıca, ayak sağlığı için topukluk yapımı canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Programda ayrıca, Antalya gezisinde sevenleriyle buluşan Dr. Feridun Kunak’ın eğlenceli görüntüleri yayınlandı.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet