Dünyayı Geziyorum - Cape Town - 8 Nisan 2018

Dünyada gezilmeye ve görülmeye değer ne varsa Dünyayı Geziyorum’da ekrana geliyor. Özlem Tunca bu bölüm Afrika’nın en güneyindeki Cape Town’dan izleyici karşısına çıktı.

Dünyanın farklı köşelerinden farklı yaşam tarzlarını ekrana getiren Dünyayı Geziyorum bu bölüm Güney Afrika’nın gözde şehirlerinden Cape Town’dan benzersiz manzaraları izleyicisinin beğenisine sundu. Cape Town’un tarihini ve doğasını merak eden Dünyayı Geziyorum ekibi bölgenin en yüksek tepesinden şehri izleyerek gezisine başladı. Güney Afrika’nın meşhur penguenlerini yerinde görmek isteyen Özlem Tunca her biri birbirinden sevimli Afrika penguenlerinin arasında adeta kendisini kaybetti. Cape Town şehir merkezine giden Özlem Tunca Güney Afrika’nın kayıtlara ilk geçen şehrinin tarihini Dünyayı Geziyorum’da anlattı. Cape Town’un ara sokaklarında şehir kültürünün izlerini arayan Dünyayı Geziyorum ekibi bölge halkının yaşamlarını izledi.

Özlem Tunca daha sonra Cape Town’un tertemiz havasından yararlanmak için rotasını botanik bahçelerine çevirdi.. Doğal yaşamın içerisine gizlenmiş tarihi eserlerin hikayeleri de Dünyayı Geziyorum’da yer aldı.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet