Dr. Feridun Kunak Show - 2 Nisan 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm menopoz hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Menopoz nedir? Menopoz döneminde neler yapılması gerekir? Menopozun kadın psikolojisi üzerinde nasıl bir etkisi vardır? Menopoz dönemini sıkıntısız geçirebilmek için neler yapılması gerekir? Adet sancısı neden olur? Adet ağrılarından kurtulmanın yolları nelerdir? Kemik erimesi nedir? Kemik erimesini önlemek için ne yapılması gerekir? Kemik erimesi neden kadınlarda daha fazla görülmektedir?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, stresin, üzüntünün, hastalığın ve genetik faktörün menopoza girmede etkisi olduğunu söyledi.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı, hayıt tohumu ve keten tohumu olan adet düzenleyici doğal yağ tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı ezdikten sonra her gün bir saat güneşte bekletilmesini, on beş gün sonra süzüp sabah ve akşam bir çorba kaşığı içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde melisa, ısırgan otu ve civan perçemi olan menopoz için çay tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra içerisine limon sıkıp içilmesini önerdi.

Ayrıca Kunak, içerisinde limon ve yumurta kabuğu olan kemik erimesine iyi gelen doğal kür tarifini de verdi.

Programda ayrıca, adet sancılarından kurtulmak için akupunktur masajı canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet