Dr. Feridun Kunak Show - 28 Mart 2018

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, Feridun Kunak böbrek sağlığı hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade ise ergenlik problemleri hakkında bilgi verdi.

Dr. Feridun Kunak Show’a konuk olan Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade, “Söz dinlemeyen çocuklar için yapılması gerekenler nelerdir? Ergenlik problemleri nasıl çözülür? Gelecek kaygıları ruh sağlığını etkiler mi?” sorularını cevapladı.

Özgül Piyade, kişilerdeki sıkıntıların ya da daha ağır sorunların temelinde geçimsiz, agresif yapının yattığını, kötü huylu olunduğunda geçimin daha zor, iyi huylu olunduğunda ise geçimin daha kolay olacağını belirtti.

Dr. Feridun Kunak programda, “Böbreğin vücudumuzdaki işlevi nedir? Böbrek taşı nedir? Böbrek taşı nasıl oluşur? Böbrekteki kumu dökme belirtileri nelerdir? Nasıl tedavi edilir? İdrar yolu enfeksiyonunun belirtileri nelerdir? İdrar yolu sağlığı için yapılması gerekenler nelerdir?” sorularını yanıtladı.

Dr. Feridun Kunak, su içilmezse böbrekte sıkıntı olacağını, böbreğin esas ilacının, temizleyicisinin su olduğunu söyleyerek izleyicileri bilgilendirdi.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde maydanoz, mısır püskülü, kiraz sapı ve limon olan idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı on beş dakika kaynatıp on beş dakika demledikten sonra süzüp gün boyu içilmesini tavsiye etti.

Ayrıca Kunak, böbreğe iyi gelen ıhlamur çayı tarifini de verdi. Kunak, kaynar suyun içerisine ıhlamur atıp bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra içerisine limon sıkıp içilmesini önerdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet