Dr. Feridun Kunak Show - 27 Mart 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, bel ağrıları hakkında konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, “Bel ağrıları ile nasıl başa çıkılır? Bel ağrılarının nedenleri nelerdir? Bel fıtığı nedir? Her bel ağrısı fıtık belirtisi midir? Fazla kilolar ve bel ağrıları arasında bir bağ var mıdır?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, kemiklerin güçlü ve kanlı kalabilmesi için süt, yoğurt, peynir yenmesini, D vitamininin otuzun üstünde tutulmasını ve egzersiz yapılmasını söyleyerek izleyicileri bilgilendirdi.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbı harmanlayan Dr. Feridun Kunak, içerisinde kuru bamya ve ozon yağı olan bel ağrısına iyi gelen lahana lapası tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, haşlanmış lahananın içerisine karışımı koyup ağrıyan yere yapıştırılmasını tavsiye etti.

Feridun Kunak içerisinde zeytinyağı, bal, kafur, kaya tuzu ve karabiber olan bel ağrısı için yakı tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı ısıtıp bele yapıştırılmasını önerdi. Ayrıca Kunak, içerisinde vazelin, kantaronlu ozon yağı, biberiye, çörekotu yağı, ısırgan yağı ve kafur olan bel ağrılarına iyi gelen doğal krem tarifini de verdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet