Dünyayı Geziyorum - Finlandiya 2 | 25 Mart 2018

Dünyada gezilmeye ve görülmeye değer ne varsa Dünyayı Geziyorum’da ekrana geliyor. Özlem Tunca bu hafta kış masalının yaşandığı Finlandiya’daki gezisine kaldığı yerden devam edecek. 

Dünyanın farklı köşelerinden farklı yaşam tarzlarını ekrana getiren Dünyayı Geziyorum bu hafta bembeyaz kar örtüsüyle Finlandiya’dan keyifli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Özlem Tunca ilk olarak karla kaplı ormanda bir gezintiye çıkacak. Her şeyin buzdan yapıldığı ilginç ormanda buzdan masa ve bank gören Tunca şaşkınlığını gizleyemeyecek. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra kızakla çam ağaçlarının arasında masalsı bir deneyim yaşayacak. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı ise tamamen buzdan oluşan otel olacak. Kutup şartlarına uygun olarak hazırlanan bu ilginç otelden farklı görüntüler Dünyayı Geziyorum’da ekrana taşınacak. 

Özlem Tunca buz tutmuş denizde gemi ile farklı bir yolculuğa açılacak. Özel olarak üretilen ve donmuş denizdeki buzları kırarak ilerleyen buz kıran gemisinden görenleri hayrete düşüren manzaralar Dünyayı Geziyorum’da yer alacak.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet