Dr. Feridun Kunak Show - 21 Mart 2018

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, Feridun Kunak diz ağrıları hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade ise ergenlik problemleri hakkında bilgi verdi.

Dr. Feridun Kunak Show’a konuk olan Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade, “Söz dinlemeyen çocuklar için yapılması gerekenler nelerdir? Ergenlik problemleri nasıl çözülür? Gelecek kaygıları ruh sağlığını etkiler mi?” sorularını cevapladı.

Özgül Piyade, ergenlik dönemindeki çocukların doğru yetiştirilmesi gerektiğini, eğer yetiştirilemezlerse bu sefer o çocukların ileriki dönemlerde öfkesini kontrol edemeyen bireyler haline gelebileceklerini söyledi. Ayrıca Piyade, kişinin hayata bakış açısı olumlu olursa hastalıklara yakalanma ihtimalinin düşük olabileceğini söyleyerek izleyiciyi bilgilendirdi.

Dr. Feridun Kunak programda, “Diz ağrıları için neler yapılmalı? Huzursuz bacak sendromu nedir? Alternatif tedavi yöntemleri nelerdir? U - X bacak nedir ve nasıl tedavi edilmelidir?” sorularını yanıtladı.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde karahardal tohumu ve yoğurt olan huzursuz bacak sendromu için kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımın akşamları yatmadan önce yenmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca, ayak sorunlarına iyi gelen tabanlık yapımı canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Serap Kunak ise içerisinde dut, süt, tereyağı ve yumurta olan dutlu omlet tarifini izleyiciye aktardı.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet