Dr. Feridun Kunak Show - 20 Mart 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, şeker, tansiyon gibi hastalıklardan korunma yolları konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, “Yüksek ve düşük tansiyon için yapılması gerekenler nelerdir? Kansızlık nedir? Doğal yoldan zayıflamanın formülleri nelerdir? Kilo nasıl alınır?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, üşümenin kansızlık belirtisi olduğunu, demirin ellinin üzerinde, D vitamininin otuzun üzerinde, B12’nin ise üç yüz ile beş yüz arasında olması gerektiğini aktardı.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbı harmanlayan Dr. Feridun Kunak, içerisinde ceviz tozu, fındık tozu, polen, yer fıstığı tozu ve kara üzüm olan kilo aldıran doğal kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı her gün bir çorba kaşığı yoğurtla veya balla karıştırıp yenmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde limon suyu ve yumurta kabuğu olan kemikleri güçlendiren doğal kalsiyum tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı on gün dolapta bekletip süzdükten sonra içilmesini söyledi. Ayrıca Kunak, içerisinde keçiboynuzu tozu, limon suyu, pekmez olan kansızlığa iyi gelen kür tarifini de verdi.

Serap Kunak ise içerisinde ananas, limon, greyfurt ve hibiskus olan zayıflamayı kolaylaştıran sirke tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımın yirmi gün sonra süzülmesini ve günde üç kahve fincanı aç karnına içilmesini önerdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet