Dr. Feridun Kunak Show - 19 Mart 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm ayak sağlığını korumanın yolları konuşuldu. Programa konuk olan Cildiye Uzmanı Prof. Dr. Ekrem Aktaş ise benler hakkında izleyicileri bilgilendirdi.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Ayak sağlığını korumanın yolları nelerdir? Ayak mantarı belirtileri nelerdir? Topuk çatlakları neden olur? Topuk çatlakları için neler yapılmalıdır? Ayak yanması neden olur? Ayak yanması için neler yapılmalıdır?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, ayak yanmalarında genellikle mevsim geçişlerinin etkisi olduğunu, havanın enerjisinde değişimler olup bu değişikliklerin insanlarda etkili olduğunu aktardı.

Prof. Dr. Ekrem Aktaş ise benlerle ilgili izleyicilerin akıllarına takılan soruları cevapladı. Deri kanserinde en tehlikeli olanların siyah ben olduğunu belirten Aktaş, mutlaka elli faktörlü güneş koruyucusuyla korunmak gerektiğini söyledi. Ekrem Aktaş, kahverengi benlerin siyaha dönmesi, benin büyümesi, bende ağrı, yanma, batma, karıncalanma, kaşıntı gibi durumların olmasının benlerde kanser belirtisi olabileceğini ve doktora gidilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca, Dr. Feridun Kunak’ın Bursa gezisindeki eğlenceli görüntüleri yayınlandı.

Serap Kunak içerisinde hint yağı, kakao yağı, çay demi ve E vitamini kapsülü olan kirpik gürleştiren doğal yağ tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımın akşam yatmadan önce sürülmesini tavsiye etti.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet