Dr. Feridun Kunak Show - 20 Şubat 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm radyasyonun etkisi ve korunma yolları konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Radyasyon nedir? Radyasyonun zararlı etkilerinden nasıl korunulur? Evde kullanılan cihazlar ne kadar radyasyon üretiyor? Radyasyonun zararlı etkilerine maruz kalmamak için neler yapılabilir? Hangi gıdaları sıklıkla tüketerek radyasyonun etkilerini azaltabiliriz?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, radyasyonun vücuttan atılması için bol su içilmesini önerdi. Ayrıca, hamileyken cep telefonuyla fazla konuşmanın iyi olmadığını söyleyen Kunak, eski kablolu telefonların zararsız olduğunu belirtti.

Herkesin sıklıkla karşılaştığı sağlık problemlerini doğal sağlık reçeteleri ile iyileştirmeyi amaçlayan Dr. Feridun Kunak, vücuttaki toksinleri atan, radyasyon için çok özel çay tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, kaynar suyun içerisine kişniş koyup bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra süzüp içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca, evde kullanılan cihazların radyasyon üretimi canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Serap Kunak ise farklı ve lezzetli kağıt helva pastası tarifini izleyiciye aktardı.

Hayatı kolaylaştıran program “Dr. Feridun Kunak Show” Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet