Dr. Feridun Kunak Show - 15 Şubat 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, saç dökülmesi hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Sağlıklı saçlara sahip olmanın doğal yolları nelerdir? Saç bakımı için evde neler yapılabilir? Saç dökülmesi sorunundan kurtulabilmek için ne yapılması gerekir? Saç dökülmesi sebepleri nelerdir? Saç beyazlamasını önlemek için ne yapılması gerekir? Kansızlık ve saç dökülmesi arasında nasıl bir bağ vardır? Beyaz saç tekrar koyulaşır mı? Saçlar nasıl gürleşir?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, saçların düzgün uzaması için saçlardaki kırıkların kesilmesini, saçların dökülmemesi için saç diplerindeki damarların iyi olmasını söyledi. Kunak, D vitamini eksik olan kişide saç dökülmesinin olacağını belirtti.

Herkesin sıklıkla karşılaştığı sağlık problemlerini doğal sağlık reçeteleri ile iyileştirmeyi amaçlayan Dr. Feridun Kunak, içerisinde kara üzüm, kına kına ve keçiboynuzu tozu olan saç dökülmesine ve kansızlığa iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciye aktardı.

Feridun Kunak, içerisinde ceviz kabuğu, karanfil tozu, sarımsak, ısırgan otu ve soğan olan saç beyazlamasını engelleyen kür tarifi verdi. Yarım saat kaynatıp yarım saat demledikten sonra süzülmesini söyleyen Kunak, saçların dibine masaj yaparak sürülmesini ve en az iki saat bekletilmesini tavsiye etti.

Serap Kunak ise içerisinde ilik ve çam terebendin olan saç çıkartan kür tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, saça uyguladıktan sonra en az üç saat bekletilmesini tavsiye etti.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet