Dr. Feridun Kunak Show - 6 Şubat 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, sağlıklı kilo verme yöntemleri konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Obezite ile nasıl başa çıkılır? Doğal yollardan sağlıklı ve hızlı bir şekilde nasıl zayıflanır? Bölgesel yağlardan kurtulmak için ne yapmak gerekir? Yemeğin üzerine içilen çay kansızlık yapar mı?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, istenmeyen yağların vücutta zehirli etki oluşturduğunu, bunun için kilosuna dikkat etmeye başlayan kişilerde tansiyon ve şekerin düzene gireceğini aynı zamanda kalp hastalığı ve kanser riskinin de azalacağını belirtti.

Ayrıca Kunak, çayın içerisindeki bir maddenin yenen yemeklerdeki demiri tuttuğunu, yemeğin üzerine çay içilecekse içerisine bir parça limon atmanın yararı olacağını söyledi.

Modern tıpla alternatif çözüm yollarını harmanlayarak sağlıklı bilgileri ekranlara taşıyan Dr. Feridun Kunak, içerisinde ananas ve limon olan zayıflatan sirke tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, yirmi gün bekledikten sonra süzülmesi gerektiğini ve her yemekten bir saat önce bir fincan kadar içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, istenmeyen yağlardan kurtulmak için içerisinde biberiye yağı, hindistan cevizi yağı, ozon yağı ve limon suyu olan çok özel kür tarifini izleyiciye aktardı.

Programda ayrıca, fazla kilolardan kurtulmak için evde kolay yapılabilecek egzersizler canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Serap Kunak ise içerisinde yulaf ezmesi, muz, yumurta ve hurma olan kilo aldırmayan sağlıklı unsuz kek tarifini izleyiciye aktardı.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet