Dr. Feridun Kunak Show - 5 Şubat 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, ayak sağlığı hakkında konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, “Ayak sağlığı ne kadar önemlidir? Topuk çatlakları neden olur? Topuk çatlakları için neler yapılmalıdır? Topuk dikeni nedir ve nasıl tedavi edilir? Ayak mantarı belirtileri nelerdir? Ayak mantarı bulaşıcı mıdır? Ayak mantarından kurtulmanın doğal tedavi yöntemleri nelerdir? Ayak sağlığını korumak için neler yapılmalıdır? Ayak ağrılarının sebebi nedir? Ayak sağlığı için ayakkabı seçimi ne kadar önemlidir? Doğru ayakkabı seçimi nasıl yapılmalıdır” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, ayaklara soğuğun iyi gelmediğini, ayakların sıcak tutulması gerektiğini böylece ayaklarda rahatlama olacağını söyledi.

Herkesin sıklıkla karşılaştığı sağlık problemlerini doğal sağlık reçeteleri ile iyileştirmeyi amaçlayan Dr. Feridun Kunak, her türlü ayak parmağı kaşıntılarına, ayaklardaki yaralara ve çatlaklara iyi gelen aynısefa yağı tarifini izleyiciyle paylaştı. Zeytinyağının içerisine aynısefa otu koyup ezilmesi gerektiğini söyleyen Kunak, on beş gün serin bir yerde beklettikten sonra süzülmesi gerektiğini söyledi.

Feridun Kunak, içerisinde yoğurt ve kara hardal tohumu olan ayak yanmasına iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, her gün akşam yatmadan bir saat önce karışımın yenmesini tavsiye etti. Ayrıca Kunak, içerisinde kara üzüm, petek bal, kırmızı pul biber ve kantaronlu ozon yağı olan topuk dikeni için doğal kür tarifini de verdi. Kunak, karışımı ağrıyan yere koyup gece sabaha kadar durması gerektiğini söyledi.

Programda ayrıca, topuk ağrıları için tabanlık yapımı canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Serap Kunak ise kırılan makyaj malzemelerini tekrar kullanabilmenin püf noktalarını izleyiciyle paylaştı.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet