Dr. Feridun Kunak Show - 31 Ocak 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, mide ağrıları hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Mide ağrılarının sebepleri nelerdir? Her mide ağrısı reflü müdür? Reflü belirtileri nelerdir? Reflü ve gastrit hastalıkları arasında nasıl bir fark vardır? Ülser nedir ve belirtileri nelerdir? Midede oluşan gazın nedenleri nelerdir ve neler yapılması gerekir? Mide sorunlarına karşı alınabilecek önlemler nelerdir? Mide ağrılarından korunmak için hangi besinlerin tüketilmesi gerekir? Gastrit neden olur? Mide yanması nasıl giderilir?” soruları cevaplandı.

Sağlıklı yaşam konusunda verdiği bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, mide ilaçlarının Alzheimer’a sebep olduğunun kanıtlandığını ve doktora danışmadan mide ilacının kullanılmaması gerektiğini söyledi. Kunak, midenin içinde yara olmasının ülser, tümör olmasının ise kanser olduğunu belirtti.

Modern tıpla alternatif çözüm yollarını harmanlayarak sağlıklı bilgileri ekranlara taşıyan Dr. Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı, nane, çörekotu, leblebi tozu ve patates olan mide şikayetlerine ve mide ağrılarına iyi gelen yağ tarifini izleyiciyle paylaştı. Karışımı iyice parçalayıp on beş gün sonra süzülmesini ve yemekten önce bir çorba kaşığı içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, mide zehirlenmesine iyi gelen içerisinde beyaz kil ve patates suyu olan kür tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımın soğuduktan sonra içilmesini tavsiye etti. Ayrıca Kunak, öksürüğe, nefes darlığına, astıma ve mide rahatsızlığına iyi gelen doğal kür tarifi de verdi. Kaynayan suyun içerisine anason koyup beş dakika kaynatıp beş dakika demledikten sonra içilmesi gerektiğini söyleyen Kunak, içerisine isteğe bağlı limon ve bal konulmasını yalnızca şeker hastalarının bal koymaması gerektiğini söyledi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet