Dr. Feridun Kunak Show - 22 Ocak 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm diz ağrıları hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Huzursuz bacak sendromu nedir ve tedavi yöntemleri nelerdir? Huzursuz bacak sendromu belirtileri nelerdir? Huzursuz bacak sendromu uykuda da görülür mü? U ve X bacak nedir ve nasıl tedavi edilir? Doğru tabanlık ile U ve X bacak tedavisi mümkün müdür?” soruları cevaplandı. Ayrıca izleyicilerden gelen, “Huzursuz bacak sendromunun nedenleri nelerdir? Ortopedik tabanlıklar bacak ağrılarına iyi gelir mi?” soruları da yanıtlandı.

Sağlık sorunlarından günlük yaşamda karşılaşılan problemlere kadar birçok konuda herkesin kolayca uygulayabileceği tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak, canlı yayında tabanlık yapımını anlattı. Kunak, eğer ayaklarda basış denge bozukluğu varsa ortopedik tabanlığın önemli olduğunu söyledi.

Feridun Kunak, huzursuz bacak sendromunun sebebinin stres ve kolesterol yüksekliği olduğunu söyledi. Ayrıca Kunak diz ağrısı çekenlerin yürümemesi gerektiğini ve sadece rutin işler için yürümenin faydalı olacağını belirtti.

Programda ayrıca, Dr. Feridun Kunak ve ailesinin İstanbul Darıca Hayvanat Bahçesi’ndeki eğlenceli görüntüleri yayınlandı.

Herkesin sıklıkla karşılaştığı sağlık problemlerini doğal sağlık reçeteleri ile iyileştirmeyi amaçlayan Dr. Feridun Kunak, huzursuz bacak sendromu için içerisinde badem yağı, ozon yağı ve biberiye yağı olan masaj yağı tarifi verdi. Kunak, ayak uçlarından başlayıp yukarıya doğru masaj yapılmasının faydalı olacağını söyledi.

Feridun Kunak, huzursuz bacak sendromu için melisa çayı tarifi verdi. Kunak, karışımı bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra içerisine limon sıkıp akşam yatmadan önce içilmesini önerdi. Ayrıca Kunak, içerisinde karahardal tohumu ve yoğurt olan kür tarifini ve sarı kantaron çayı tarifini de izleyiciyle paylaştı.

Serap Kunak ise katkısız ve sağlıklı temizlik için içerisinde limon kabuğu, portakal kabuğu ve elma kabuğu olan doğal temizlik sirkesi tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, sirkenin yirmi gün sonra süzüleceğini söyledi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet