Dr. Feridun Kunak Show - 15 Ocak 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, bel ağrıları ve bel fıtığı hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Bel fıtığından nasıl korunulur? Her bel fıtığı ameliyat gerektirir mi? Her bel ağrısı bel fıtığı habercisi olabilir mi?” soruları cevaplandı. Ayrıca izleyicilerden gelen “Bel ağrısı neden olur? Bel fıtığında ameliyat kesin çözüm mü? Bel ağrısı sağ tarafta olursa ne anlama gelir?” soruları da yanıtlandı.

Ekranların sevilen doktoru Feridun Kunak, “Bel fıtığının kesin çözümü ameliyattır diye bir şey yok. Her bel fıtığı tehlikeli değil ve ameliyat gerektirmiyor” diyerek izleyicileri bilgilendirdi.

Ayrıca Kunak, bel hareketleri yapmadan, arka sinirlerin kanlanmasını arttırmadan, sinirleri gevşetmeden bel ağrısının geçmeyeceğini söyledi.

Feridun Kunak, bel ağrılarından kurtulmak için evde kolayca yapılabilen egzersizleri uygulamalı olarak izleyiciye aktardı. Ardından bel ağrıları için kupa çekmeyi canlı yayında gösterdi. Kunak, zeytinyağı ile o bölgeyi yağlayıp patatesin ortasına kibrit koyup bardak ile kapatılması gerektiğini söyledi.

Sağlıklı yaşam konusunda verdiği bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Dr. Feridun Kunak, bel ağrısı için içerisinde ozon yağı ve kemik suyu bulunan bamyalı lahana lapası tarifini izleyiciyle paylaştı. Sıcak lahananın üzerine bamyayı, ozon yağını ve kemik suyunu koyup ağrıyan bele yapıştırılması gerektiğini ve lapanın sıcaklığı geçene kadar bir saat durmasının iyi olacağını söyledi. Ayrıca Kunak, eklem ve bel ağrıları için içerisinde zeytinyağı, çörekotu ve nane olan çok özel yağ tarifi de verdi.

Serap Kunak ise içerisinde kemikli et, su ve sirke olan bağışıklık sistemini kuvvetlendiren, kemik erimesi ve eklem ağrılarına iyi gelen şifa kaynağı doğal kemik suyu yapımını izleyiciye aktardı. Kunak, kemik suyunun bir saat kaynaması gerektiğini söyledi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet