Dünyayı Geziyorum - San Francisco - 14 Ocak 2018

Dünyada gezilmeye ve görülmeye değer ne varsa Dünyayı Geziyorum’da ekrana geliyor. Özlem Tunca bu hafta rüyalar ülkesi Amerika’nın gözde şehirlerinden San Francisco’dan rengarenk görüntülerle ekrandaki yerini aldı.

Dünyanın farklı köşelerinden farklı yaşam tarzlarını ekrana getiren Dünyayı Geziyorum bu bölüm Amerika’nın en zengin en gözde şehirlerinden San Francisco caddelerini geziyor. Tarihi eserleri ve doğal güzellikleriyle turistlerin dikkatini çeken San Francisco’nun cıvıl cıvıl caddeleri Dünyayı Geziyorum’da yer aldı. Özlem Tunca ilk olarak San Francisco’nun en yüksek tepesine çıktı. Tunca burada San Francisco denince akla ilk gelenlerden olan gökdelen manzarasını görüntüledi. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra Hippi akımının başladığı yerde Hippi minibüsüyle San Francisco turuna çıktı. 1960’lardan itibaren birçok genci etkisi altına alan Hippi akımının doğuşunun anlatıldığı tur, San Francisco’nun simgelerinden Golden Gate köprüsünde son buldu. Dünyanın en meşhur köprülerinin arasında yer alan Golden Gate köprüsü izleyenlere görsel şölen yaşattı.

Özlem Tunca daha sonra Yosemite Ulusal Parkı’nı gezdi. Birbirinden görkemli ağaçlarla bezeli bu ormanda vahşi yaşama tanıklık eden Özlem Tunca önüne çıkan görkemli manzara karşısında yaşadığı şaşkınlığı programdan evinde oturan izleyiciye taşıdı.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet