Önden Gidenler - 7 Aralık 2017

İslam’a gönülden bağlı nesiller yetiştirmenin yolları, Ashab-ı Kiram’ın örnek ahlakı ve İslam tarihine dair merak edilen tüm soruların yanıt bulduğu Önden Gidenler’in bu haftaki konuğu Kasımpaşa Camii Kebir Emekli Baş Müezzini Hafız Celal Yılmaz oldu. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Ömer Döngeloğlu’nun Kudüs için yaptığı dua ile devam etti.            

Ömer Döngeloğlu’nun kendine has üslubuyla ekrana gelen ‘’Önden Gidenler’’ dini konularda akıllara takılan konuları ele alıyor. Programda izleyicilerden gelen, “Evlilik İslam’da bir ibadet midir? İslam’da aile kimlerden oluşur? Çocuk doğunca dinen neler yapmak gerekir? Çocuk yetiştirirken nelere dikkat edilmelidir? İslam’a göre örnek aile nasıl olmalı? Çocuklara İslam’ı sevdirmek için nasıl bir yol izlenmeli? Kur’an-ı Kerim’de yer alan aile yaşamı ve kadınla ilgili ayetler neler? Eşlerin birbirlerine ne gibi sorumlulukları vardır?” sorularını canlı yayında yanıtladı.

Asr-ı saadetten tabloların ekrana geldiği ‘’Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler’’ Perşembe 23:15’te canlı yayınla Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler - 19 Nisan 2019

İslam’a gönülden bağlı nesiller yetiştirmenin yolları, Ashab-ı Kiram’ın örnek ahlakı ve İslam tarihine dair merak edilen tüm soruların yanıt bulduğu Önden Gidenler programına bu bölüm, Hafız Fatih Turgut konuk oldu. Program, Ömer Döngeloğlu’nun duası ile başladı.

Ömer Döngeloğlu “Berat kandili nedir? Berat kandilinin faziletleri nelerdir? Berat kandilinde okunacak dualar nelerdir? Berat kandilinde nasıl ibadet edilmeli? Hz. Muhammed Şaban ayının on beşinci gecesini nasıl değerlendirdi? Şaban ayının on beşinci gecesi Allah kullarına nasıl seslendi?” sorularını Kur’an-ı Kerim ışığında canlı yayında cevapladı.

Ömer Döngeloğlu, Kur’an-ı Kerim’in Berat gecesinde Levh-i Mahfuz’a indirildiğini, dünyaya ise Kadir gecesinde indirildiğini açıkladı.

Ayrıca Döngeloğlu, Berat kandilinde tövbe edilmesi, Allah’a dua edilmesi, günahlardan arınılması gerektiğini söyledi.

Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler - 19 Nisan 2019
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet