Dr. Feridun Kunak Show - 7 Aralık 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, sağlıklı zayıflamanın yolları anlatıldı.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbı harmanlayan Dr. Feridun Kunak, istenmeyen yağlardan kurtulmanın formülünü verdi. Kunak, zayıflamak için vücuttaki iştah kesen refleksoloji noktalarını da uygulamalı olarak canlı yayında gösterdi.

Farklı tedavi yöntemleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Dr. Feridun Kunak Show’da, obeziteyle başa çıkmak için doğal sağlık reçeteleri hazırlandı ve fazla kilolar için yapılacak özel egzersizler uygulamalı olarak gösterildi.

Ekranların sevilen doktoru Feridun Kunak, bölgesel inceltici yağ tarifini ve zayıflatan karışım tarifini izleyiciyle paylaştı.

Serap Kunak ise zayıflamaya yardımcı, bağırsakları çalıştıran ve tatlı isteğini karşılayan incir uyutma tatlısı tarifi verdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet