Dr. Feridun Kunak Show - 6 Aralık 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, ayvanın bilinmeyen faydaları hakkında konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak Show’a konuk olan Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade, “Çocuklarda ve yetişkinlerde öfke problemleri ve çözüm yolları nelerdir? Çocuklarda öfke problemi olup olmadığı nasıl anlaşılır? İnsanlar neden öfkelenir? Öfke nasıl kontrol edilir?” sorularının cevabını verdi.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbın harmanlandığı ekranların sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da, kış aylarının vazgeçilmez meyvesi ayvanın nasıl tüketilmesi gerektiği ve faydaları izleyiciye aktarıldı.

Ekranların sevilen doktoru Feridun Kunak, bağırsakları çalıştıran, öksürüğe iyi gelen rezeneli ayva sirkesi tarifini, kırışıklıklara, kaz ayaklarına iyi gelen nar çekirdeği yağı tarifini ve öksürük için çay tarifini izleyiciyle paylaştı.

Serap Kunak ise içerisinde hibiskus, bal, tarçın ve karanfil bulunan kalorisi düşük ayva tatlısı tarifini izleyiciyle paylaştı.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet