Dünyayı Geziyorum - Hırvatistan-2 - 26 Kasım 2017

Dünyada gezilmeye ve görülmeye değer ne varsa Dünyayı Geziyorum’da ekrana geliyor. Özlem Tunca bu bölüm Hırvatistan’daki serüvenine devam ediyor.

Dünyanın farklı köşelerinden farklı yaşam tarzlarını ekrana getiren Dünyayı Geziyorum bu bölüm tarih ve doğanın iç içe olduğu Hırvatistan’dan eşsiz manzaraları ekrana getirdi. Özlem Tunca ilk olarak ada turuna çıktı. Yılın dört mevsimi düzenlenen bu turlar sayesinde görülebilen adalardan yemyeşil manzaralar izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Kolocep Adası’na giden Dünyayı Geziyorum ekibi adanın tertemiz plajlarını gezdi. Doğal bir yaşamın hüküm sürdüğü adada tarihi evleri ziyaret eden Tunca, Hırvatistan’daki yaşamı Dünyayı Geziyorum’da anlattı.

Özlem Tunca daha sonra rotasını tarihi Stone Kasabası’na çevirdi. Taş yapıların hüküm sürdüğü kasabanın sokaklarını dolaşan Dünyayı Geziyorum ekibi kasabanın tarihi binalarını yakından inceledi. Dünyanın ikinci büyük surlarında bir gezintiye çıkan Tunca, yaklaşık yedi kilometre uzunluğundaki surların yapılış amacını ve bugüne kadar nasıl korunduğunu izleyiciye aktardı.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet