Dr. Feridun Kunak Show - 23 Kasım 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Programın bu bölümünde Dr. Feridun Kunak zerdeçal ile ilgili önemli bilgileri izleyiciyle paylaştı.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Feridun Kunak programda, “Zerdeçalın bilinmeyen faydaları nelerdir? Zerdeçal ile hangi hastalıklardan kurtulabiliriz?” gibi merak edilen soruları yanıtlarken birbirinden şifalı kür tariflerini izleyiciyle paylaştı.

Kunak, zerdeçalın içindeki kurkumin maddesinden dolayı kanseri ve vücuttaki iltihapları önlemede, eklemin kanlanmasını arttırmada çok büyük faydası olduğunu söyledi.

Dr. Feridun Kunak vücut direncini kuvvetlendiren zerdeçallı mandalina sirkesi tarifi, eklem ağrıları olanlar için zerdeçallı süt ve Alzheimer’a iyi gelen birbirinden şifalı tarifleri izleyiciye aktardı.

Serap Kunak ise hem sağlıklı hem de çok lezzetli mandalinalı kereviz tarifini izleyiciyle paylaştı. Tariflerin detaylı videosunu Dr. Feridun Kunak Show’da izleyebilirsiniz.

Hayatı kolaylaştıran program “Dr. Feridun Kunak Show” Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet