Dr. Feridun Kunak Show - 22 Kasım 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Programın bu bölümünde canlı yayın konuğu Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade madde bağımlılığı konusunda bilinmesi gerekenleri anlattı. Dr. Feridun Kunak ise ağız ve diş sağlığı ile ilgili önemli bilgileri izleyiciyle paylaştı.

Dr. Feridun Kunak Show’un bu bölümdeki konuğu olan Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade, “Madde bağımlılığı neden kaynaklanır? Madde bağımlılığı ile yaş arasında bir bağ var mıdır? Bağımlılıkta ailenin önemi nedir? Madde bağımlılığı tedavisinde uygulanabilecek yöntemler nelerdir?” gibi soruları yanıtladı.

Dr. Feridun Kunak programda, “Ağız ve diş sağlığını korumanın yolları nelerdir? Diş taşı nasıl temizlenir? Ağız ve diş temizliği nasıl yapılmalı?” gibi merak edilen sorularını yanıtlarken ağız yaralarına, diş iltihaplarına iyi gelen zeytinyağı ve karanfilden oluşan doğal bir yağ tarifi verdi. Feridun Kunak ayrıca dil, diş ve diş eti temizliğinin nasıl yapılacağını uygulamalı olarak anlatırken diğer yandan da dil ile ilgili bilinmeyenleri izleyiciye aktardı.

Serap Kunak ise dişleri beyazlatan ve diş taşlarını eriten, içerisinde karbonat, ozon yağı, gliserin ve limon suyu olan doğal tarif verdi. Tariflerin detaylı videosunu Dr. Feridun Kunak Show’da izleyebilirsiniz.

Hayatı kolaylaştıran program “Dr. Feridun Kunak Show” Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet