Dr. Feridun Kunak Show - 16 Kasım 2017


Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Programda bugün, ayak sağlığını korumanın yolları ve refleksoloji masajı hakkında bilgi verildi.

Hayatın içindeki gerçek konuları ele alan Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporuyla başladı. Kunak, ayak kenarlarındaki bozulmalar, ayakta oluşan kemik çıkıntıları ve ayak ağrıları hakkında canlı yayında bilgi verdi.

Dr. Feridun Kunak ayaklarda nasırın oluşumunu uygulamalı olarak izleyiciye aktardı. Kunak, ayakta nasır oluşmaması için günlük ayakkabıların ayağın şekline uygun olmasını ve ayakkabı tercih ederken nelere dikkat edilmesi gerektiğini programda anlattı. Özellikle kadınların vazgeçilmezi olan topuklu ayakkabıların ayağa verdiği zararlar, ayakta oluşturduğu kemik çıkıntıları programda anlatıldı.

Kunak, ayaktaki kemik çıkıntıları için ayak parmaklarındaki kasları güçlendiren egzersizi uygulamalı olarak izleyiciye aktarırken, ayaklarda oluşan nasırlardan kurtulmak için kişiye uygun ayak tabanlık yapımı hakkında detaylı bilgiler verdi.

Dr. Feridun Kunak ayaklara, ayak parmak aralarına ve tırnaklara sürülebilecek içerisinde vazelin, ozon yağı, nane yağı bulunan ayak kremi tarifini izleyiciye aktardı.

Tariflerin detaylı videosunu Dr. Feridun Kunak Show’da izleyebilirsiniz.

Hayatı kolaylaştıran program “Dr. Feridun Kunak Show” Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet