Dr. Feridun Kunak Show - 15 Kasım 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Bugünkü programda; sigara ve madde bağımlılığı, bağımlılıkta ailenin önemi, zencefilin bilinmeyen faydaları hakkında bilgi verildi.

Dr. Feridun Kunak Show’un bu bölümdeki konuğu Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade, sigara, alkol ve madde bağımlılığında ailenin önemli bir faktör olduğunu söyledi. Günümüzde madde bağımlılığının dışında teknolojik bağımlılığın da ciddi bir sorun olduğunu ifade etti.

Programa vücudumuzun gıdası sabah sporuyla devam eden Feridun Kunak, sporun ardından zencefilin yararlarından bahsetti. Dr. Feridun Kunak, kilo ve yağ sorunu olanlar için, içinde limon kabuğu, zencefil, kırmızı acı biber ve zeytinyağı bulunan bölge inceltici yağ tarifi verdi ve nasıl kullanılacağını anlattı. 

Dr. Feridun Kunak, metabolizmayı hızlandıran, bağışıklık sistemini güçlendiren, içinde zencefil, limon, kaya tuzu ve sirkeyle hazırlanan özel sirke tarifini izleyiciye aktardı. 

Kunak, hemen hemen herkesin sorunu haline gelen kilo problemi için, içinde zencefil, zerdeçal, mahlep, tarçın, sumak, çörekotu tozu ve yoğurttan oluşan kür tarifi verdi. Zayıflama kürünün ardından zencefil turşusu tarifini izleyiciye aktardı.

Dr. Feridun Kunak programın sonunda, içinde zencefil, nane, papatya bulunan gastrit ve ülsere iyi gelen zencefil kürü tarifi verdi.

Tariflerin detaylı videosunu Dr. Feridun Kunak Show’da izleyebilirsiniz.

Hayatı kolaylaştıran program “Dr. Feridun Kunak Show” Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de… 


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet