Necmettin Nursaçan'la Sohbetler - 11 Kasım 2017

Dünyada ve ebedi hayatta huzurlu bir yaşam sürmek için yapılması gerekenlerin konuşulduğu, İslamiyet’i hakkıyla yaşamanın öğütlendiği ‘’Nursaçan’la Sohbetler’’ izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Programda bu hafta Müslüman bir insanın dikkat etmesi gereken hususlar üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, Ayşe Güler Alaca’nın sunumuyla ekrana gelen Necmettin Nursaçan’la Sohbetler dini konuları ele almaya devam ediyor. Kur’an-ı Kerim’i rehber alan programda bu hafta İslami konularda özen gerektiren konulara değinilecek. Necmettin Nursaçan ‘Müslüman cenazesine sırayla yapılması farz olan dört şey nelerdir? Bir Müslüman malının ne kadarını vasiyet edebilir? İmanın tazelenmesi gerekir mi? Kişinin ebeveynleri öldükten sonra onlar için ne yapabilir?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

İzleyiciler soruyor, Necmettin Nursaçan canlı yayında cevaplıyor, Cumartesi sabahları Nursaçan’la Sohbetler ile taçlanıyor.

‘Necmettin Nursaçan’la Sohbetler’ Ayşe Güler Alaca’nın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle her Cumartesi 10:00’da Kanal 7’de…

Necmettin Nursaçan’la Sohbetler programına videolu soru göndermek isteyenler için

Whatsapp hattımız: 0538 261 26 77

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet