Dünyayı Geziyorum - Bosna Hersek 2 ve Sırbistan - 12 Kasım 2017

Dünyada gezilmeye ve görülmeye değer ne varsa Dünyayı Geziyorum’da ekrana geliyor. Özlem Tunca bu bölümde Bosna-Hersek gezisine kaldığı yerden devam etti.

Dünyanın farklı köşelerinden farklı yaşam tarzlarını ekrana getiren Dünyayı Geziyorum bu bölüm Osmanlı Devleti’nin izlerini bugüne taşıyan Bosna-Hersek’teki gezisine devam etti. Özlem Tunca ilk olarak Bosna-Hersek’in sembolü haline gelen, mimarisi ve tarihiyle dünyaca meşhur Mostar Köprüsü oldu. Aslı Kanuni Sultan Süleyman zamanında yapılan fakat Bosna-Hersek katliamında sular altında kalan köprünün yenilenişi Dünyayı Geziyorum’da anlatıldı. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra Mostar çarşısını gezdi. Turistlerin uğrak noktası olan çarşıdan rengarenk görüntüler, birbirinden ilginç mağazalar Dünyayı Geziyorum’da yer aldı.

Özlem Tunca Bosna-Hersek’te tarihin izlerinin yanı sıra doğal güzelliklerin izlerini sürdü. Dağların arasındaki nehirde tekne turuna çıkan Tunca, yemyeşil görüntülerle izleyicilere görsel şölen yaşattı. Benzersiz manzaralar, tarihten izler ve keyifli röportajlarla dolu Dünyayı Geziyorum izleyicilere keyifli bir Pazar yaşama şansı sundu.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet