Dr. Feridun Kunak Show - 9 Kasım 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, en çok merak edilen sorulara ve konulara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Konak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Programda bugün, ‘Sağlıklı Beslenme ve Kilo Verme’ hakkında bilinmeyenler konuşuldu.

Kanal 7 ekranlarının sevilen doktoru Feridun Kunak, vücudun temel gıdası olan sabah sporunun ihmal edilmemesi gerektiğini söyleyerek programa başladı. Programda bugün; sağlıklı kilo vermek, metabolizmayı hızlandıracak besinler, bölgesel zayıflama, bitki çaylarının kilo vermeye etkisi ve istenmeyen kilolardan kurtulmak için doğal sağlık reçeteleri ve altın öneriler verdi.

Ayrıca Dr. Feridun Kunak, Bursa’da “Sağlıklı Yaşam Anahtarınız” isimli seminerinde anlattığı bilgileri ekranda paylaşarak beslenme alışkanlıklarının önemine değindi. Serap Kunak, sağlıklı kilo vermeye yardımcı olan ‘Lahana Kürü’ tarifi verdi. 5 adet yaprak lahana ve 1 adet limondan oluşan kürün tarifini sizler için anlattı. Sağlıklı kilo vermede size yardımcı olacak bu tarifi Dr. Feridun Kunak Show'da izleyebilirsiniz.

Mideyi bir depoya benzeten Kunak, midemize giren besinlerin, çıkan besinlerden az olması halinde midenin küçüldüğünü söyledi. Günde en az 8-10 bardak su içilmesi gerektiğini söyleyen Kunak, idrar söktürücü ve metabolizma hızlandırıcı özelliği olan ‘Aşlık ve Tarhun’ otlarının kaynatılıp çay haline dönüştürülmesi ve düzenli kullanılması halinde vücuttan yağ atımına yardımcı olduğunu vurguladı.

Kunak, bölgesel zayıflamaya yardımcı olan zencefil, su ve sızma zeytinyağının mikser yardımıyla parçalanmasıyla oluşan yağ tarifinin zayıflatılmak istenilen bölgeye ovularak sürüldüğünde kısa sürede etkisini gösterdiğinden bahsetti.

Metabolizma hızlandıran ‘Elma Sirkesi’ yapan Dr. Feridun Kunak, elma, kırmızıbiber, tuz ve sudan oluşan kür tarifi ile birçok insanın korkulu rüyası olan fazla kiloların azalacağını söyledi.

Hayatı kolaylaştıran program “Dr. Feridun Kunak Show” Pazartesi’den Perşembe’ye 09.30 da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet